Naša misija je da budimo radost

Dobrodošli, dragi čitaoci. Verujemo da ćete voleti naš sajt i naš Blog. Planeta radosti je životni koncept nastao iz inspirativnih druženja dvoje najboljih prijatelja: Vere i Nebojše. Naša ideja jeste da pružimo podršku svim tragačima za smislom, svim divnim dušama, koje su pošle putem osvešćivanja i kreću se stazom sopstvene veličanstvenosti. Znamo da prepoznajete našu energiju, ljubav i našu radost da budemo mesto gde je započela promena u vašim životima. Promena na bolje, naravno! Podsetićemo vas koliko ste divni, koliko vredite, koliko život može biti divan i koliko je važno voleti sebe. Svako iskustvo možemo transformisati samo promenom percepcije i reakcije i zajedno ćemo učiti kako to možemo da učinimo. Svi zaslužujemo da vodimo veličanstven život! Zaslužujemo da budemo voljeni, zaslužujemo obilje svakog dobra!

O autorima sajta

Vera je po profesiji prevodilac za italijanski jezik. Jedna od njenih najvećih strasti i životni poziv jeste traganje za odgovorima u sebi, otkrivanje najboljeg načina da se postigne unutrašnji mir, kao i širenje ljubavi i radosti. Zanima je razumevanje metafore života i otkrivanje značenja životnih situacija, jer ona zna da je u široj slici života svaki događaj pozitivan i dobar za nas. Na našoj stranici Blog, Vera će pisati o svojim iskustvima, transformaciji životnih izazova u blagoslove, o duhovnom rastu, o pitanjima, o odgovorima i spoznajama do kojih je stizala strpljivim i posvećenim radom. Biće tekstova o tome kako je uspela da zavoli sebe i stekne unutrašnji mir i bezgranično poverenje u životni proces. Verujemo da će za vas Blog biti inspirativan i da će vas povremeno podsećati kojim se delovima sebe možete pozabaviti, kojim se tehnikama možete posvetiti. Biće podsetnik i koliko je važno imati veru u Univerzum, u život i sebe, te je simbolika imena Vera ovde čarobna!

    Druga hemisfera Planete radosti jeste Nebojša, grafički dizajner, fotograf, majstor montaže i animacije, umetnička duša i tragač za odgovorima na suštinska životna pitanja. Na svom duhovnom putovanju susretao se sa brojnim idejama i konceptima i istraživao ih kroz primenu i razumevanje.

    Jedno od njegovih interesovanja jeste buđenje svesti u snu. Lucidni snovi jesu polje beskonačnih mogućnosti za otkrivanje sebe i razvoj svesti uopšte. Nebojša svesno istražuje život kroz lucidne snove, u kojima dobija važne odgovore za svoju životnu misiju.

    Kroz vizuelni izraz i fotografiju on komunicira sa sobom i sa životom. Kreativnost je za njega plodno tlo u kom se prikazuje njegova veličanstvena autentičnost. Nebojša grafički uređuje kompletan vizuelni identitet sajta, inspirativnih kartica, fotografija, kao i video snimaka sjajnih recepata.

    

Oboje nas zanima lični razvoj, traganje za smislom, svrhom i istinom. Posvećeno se bavimo radom na sebi već više godina i na duhovnom putu svako od nas nailazio je na različita učenja, pitanja i odgovore. Jedna od stvari koja nas, uz to, raduje i ispunjava jeste i da širimo svoje spoznaje i pomognemo drugim ljudima da dođu do odgovora I mira.

    Kako smo na svom duhovnom putovanju upoznali zaista najrazličitije učitelje i učenja, i nije bilo lako dolaziti do nekih saznanja i knjiga, odlučili smo da napravimo jednu veliku platformu, online magazin, Planeta radosti kao magično mesto gde će pojedinac, u potrazi za svojim načinom rada na sebi, moći da se informiše o svemu što se nudi na polju duhovnog razvoja. Podelićmo ovde svoje priče s nadom da ćemo nekome olakšati putovanje i učiniti ga lepšim i radosnijim.

Kako se u stanju mira lako osluškuje srce i dopušta se priliv kreativnih ideja, na ovom sajtu ćete moći da vidite i brojne proizvode, koji su nastali kao rezultat sprovođenja u delo božanske inspiracije: od predivnih zdravih recepata do sjajnih komada nakita, fotografija, inspirativnih kartica i slično. Zajedno ćemo uživati!