Vedska strologija - Svrha dana "pustite svetlost u svoj život"

Svrha današnjeg dana je “pustite svetlost u svoj život”

Na Sunce svi gledaju kao užarenu loptu koja isijava svetlost i baca toplinu na okolinu. Ali sunce je mnogo više od obične usijane zvezde, ono je Tvorac i Bog . Sunce je jedan od najvažnijih elemenata u našem životu, ali isto tako je nešto bez čega biljke ne mogu da žive i bez čega bi ova planeta bila zaleđena.

Ono emituje energiju, fotone, od kojih smo mi ljudi većim delom sastavljeni. Bez te energije biofotona bili bismo mrtvi. Bez nje bismo se osušili i istruneli kao biljke. Tamo gde dođe sunčeva energija javlja se život. Što više budete imali biofotona, više ćete zračiti pozitivnom energijom. Današnjim danom vlada Surja ili Sunce, donosilac svetla, znanja i života i svih resursa koji su nam potrebni.

Ne dopustite sebi da živite u mraku i da zaklanjate sunce i svetlost. Vaša ruka je mala, a ipak može da zakloniti snagu, svetlost i veličanstvenost velikog sunca. Na isti način mali problemi u svakodnevnom životu vas sklanjaju od vašeg duhovnog puta pa hodate u mraku. Baš kao što vaša ruka ima moć da zakloniti sunce, vi ima moć da skrijete vašu unutarnju svetlost. Ne krivite druge za svoju nesposobnost. Pustite svetlost u svoj život. Danas se otvorite za veličanstveno sunce da vas osvetli i ugreje.

Vaš Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar