Vedska strologija - Svrha današnjeg dana je "transformacija"

Svrha današnjeg dana je “transformacija”

Mnogo puta nam se desilo da budemo nestrpljivi, da požurujemo nešto (neki događaj ili situaciju), da to želimo “odmah I sada”. A šta je dublje značenje ovoga? To znači da se plašimo se da to nećemo postići. Ako to ne dobijemo sada I odmah, zauvek ćemo ga izgubiti. A to znači da nemamo poverenja da možemo da ostvarimo ono što želimo. To znači da nemamo vere u sebe I u Božanski plan.

Dok, imati strpljenja je direktan iskaz poverenja u Božanski Plan. To je pre svega pokazivanje vere u sebe, u svoje sposobnosti da ostvarimo cilj. To znači da treba da prihvatimo ono što se dešava, sa verom da je to, u ovom momentu, baš ono što je najbolje za nas. Mi samo treba da nastavimo dalje ka svom cilju. Jer mi možemo da promenimo ono što sada postoji - kroz sopstvene napore i transformacije - u nešto najbolje po nas. I tek kad dođemo do svog cilja, shvatićemo zašto je to baš tako trebalo da bude… današnjim danom vladaju Mars i Ketu. Obe planete pokazuju naše napore i uloženu energiju, koje vode u transformaciju i ispunjenje cilja.

Jer potrebno je vreme, da biste iskazali ono što želite, na fizičkom planu. A to što sve ide polako i što postoji vremenska razlika između onog što želite i manifestacije toga, ona je tu sa razlogom. Jer svaka prepreka na putu nije ništa drugo nego test vaše vere u sebe: - koliko nešto želimo i da li to zaista želimo? Koliko bismo uložili energije, vremena i rada u ispunjenje istog? Da li je taj cilj vredan naše borbe za njega? Koliko verujemo u sebe da ćemo moći da ostvarimo svoj cilj? Da li možemo da vidimo sebe da smo već ostvarili svoj cilj?

Danas je savršen dan da imamo još više poverenja u sebe i svoje sposobnoti. I da krenemo da radimo na ostvarenju svojih želja i ciljeva - pre svega menjajući sebe.

 

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar