Vedska strologija - Svrha današnjeg dana je "budite zahvalni"

Svrha današnjeg dana je “budite zahvalni”

Mnogi ljudi posmatraju svoj život I uvek im nešto "fali", žale se, nezadovoljni su večito… Uzimaju zdravo za gotovo sve ono imaju i nesrećni su zbog svih onih stvari koje nemaju. I u tome im prođe veći deo života. U nezadovoljstvu. I nezahvalnosti. A ni ne zastanu da razmisle šta je ono dobro što imaju I bez čega njihov život ne bi bio tako lep i ispunjen.

Današnjim danom vlada Surija ili Sunce. Ono nas uči da uvek I u svakoj situaciji postoji nešto pozitivno, da je naš život skup svih situacija koje nam se dešavaju. I da uvek možemo promeniti svoj život na bolje, samo je potrebno promeniti svoj fokus.

Da li znate da svaki put kada kritikujete nekog, niste zahvalni. Svaki put kad nekog krivite zbog nečega, nista zahvalni. Ukoliko se žalite, niste zahvalni. Kada ste loše volje, nista zahvalni. Slično se dešava I razmišljate samo o nečem lošem što vam se desilo I vrtite to u glavi. A kako je moguće, kad ste na tako niskoj vibraciji, da privučete nešto pozitivno I dobro u svoj život?

Čak I kad bi ono samo došlo do vas, ne biste ga prepoznali i odgurnuli biste ga od sebe…

Zato danas vidite širu sliku, vidite svet oko sebe I budite zahvalni na svemu što već imate I što vas okružuje: Budite zahvalni Suncu što sija, jer zbog njega postoji život na zemlji! Budite zahvalni hrani na svom stolu, koja daje energiju vašem telu. Budite zahvalni telefonu, kompjuteru, internetu – povezuju vas sa divnim ljudima sa kojima ne možete svaki dan biti zajedno I videti se uživo. Budite zahvalni na struji bez koje ni jedan aparat ne bi radio, I koja tako lepo osetljava naš dom.

Budite zahvalni na ljudima koje volite, svojim prijatejima koji su uz vas u bilo kojoj situaciji, svojoj porodici I toplom domu, kućnom ljubimcu koji ume da vas razveseli kad ste neraspoloženi. Budite zahvalni svima koji vas vole I koji vam ulivaju snagu kada vam je to potrebno.

Budite zahvalni na smehu, koji puni vaše telo pozitivnošu. Budite zahvalni svom zdravlju. Budite zahvalni što možete da dišete, budite zahvalni što ste živi. Budite zahvalni što ste vi – VI !

I svemu što danas vidite recite “HVALA TI , HVALA TI , HVALA TI” i posmatrajte kako ove dve reči prelepo menjaju vaš život…

 

Za Planetu radosti, Vaš Đotiš konsultant Marina Petković

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar