Vedska strologija - Svrha današnjeg dana je "blagoslov Majke Prirode"

Svrha današnjeg dana je “blagoslov Majke Prirode”

Osećamo i na ličnom i na kolektivnom nivou, da nam fali: bezuslovne ljubavi, podrške, nege, prihvatanja, zagrljaja, razumevanja, dodira, duhovne hrane, brižnosti, praštanja, melema, isceljenja… A sve to je ono što pruža “Majka”. Danas je ponedeljak, kojim predsedava Ćandra (Mesec) i on predstavlja Majku (našu majku, Božansku Majku, Majku Prirodu) i bezuslovnu ljubav koju nam ona pruža.

Majka Priroda - ona koja sve grli, koja sve voli, koja voli svoju zemaljsku decu, daje svojoj deci plamen ljubavi, plamen stvaranja. Sve dok čovek ne osvesti i ne oseti izobilje ljubavi koje Ona pruža svakom živom biću, koje postoji neće nikada poštovati veličanstvenost biljnog i životinjskog sveta. Neće poštovati značaj svake svete planine, reke i mora. Neće poštovati značaj svakog života. Značaj svake ćelije u svom telu...

Ako je čovek odvojen od Zemlje, tada je doslovno odvojen od majčinske ljubavi, od svojeg višeg JA, odvojen je od stvarnosti... A sve počinje ili bolje rečeno završava, vraćanjem u zagrljaj naše Majke Zemlje, kad bosih nogu i raširenih dlanova možemo ponovno osetiti njen dodir.

Dopustimo Majci Prirodi da nas uravnoteži, a zatim poklonimo pažnju, negu I brižnost drugima. Sledimo svoje srce I blagoslovimo sve što nam je dato. Stoga pošto smo svi deca Zemlje, poruka nama je: vratimo se prirodi, obnovimo kontakt sa svojom Zemljom, oživimo majčinsku ljubav, ostavimo sve brige sveta iza nas I uživajmo u darovima koji nas čekaju.

Djotis konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar