zdravo telo

Vedska astrologija - vrha današnjeg dana je “slušajmo svoje telo”.

Naše bolesti su spoljašnji odraz naših misli i naših emocija. Misao je univerzalan oblik energije i ona poseduje i stvaralačku, ali i rušilačku snagu. Naše misli, mogu da se materijalizuju u fizičkom svetu. I upravo naše (ne nečije tuđe) rušilačke misli stvaraju nam bolesti i lične probleme. One su samo signal su da je u našoj podsvesti pokrenut mehanizam uništenja. Svi se sećamo onog što smo učili u fizici, u vezi energije – energija ne može da bude uništena, ona samo može pretvorena u neki drugi oblik. A svaki proces možemo preokrenuti. Današnjim danom vlada Saturn koji pokazuje bolesti. On je najudaljenija planeta od Surije (Sunca) i suprotne su energije. Sunce predstavlja zdravlje, a Saturn pokazuje bolesti.

 

Telo nam uvek govori. Šta obično radimo kada nas telo opominje slabim ili jačim bolom? Uzmemo tablete. Biramo lakši način, a ujedno govorimo telu da ne želimo da slušamo njegove poruke. To nije način da volimo sebe. Ni svoje telo. Tako samo kao noj stavljamo glavu u pesak, ne želeći da pogledamo istini u oči.

 

Ne radimo više to. Preuzmimo odgovornost na sebe, odreknimo se uvreda, kritika, optužbi, kako drugih, tako i sebe. To zahteva određene promene i napore, ali rezultat će biti vredan truda. I obratite pažnju na signale koje vam šalje telo. Ako ste umorni odmorite se. Ako vam se spava - naspavajte se. Ako vas glava zaboli od neke osobe, izbegavajte je, trošite minimalno vreme za kontakt sa njom. Ako vam se ne ide negde, nemojte ići na silu. Negujte ljubav, zahvalnost i opraštanje u sebi. Pamtite samo lepe stvari, situacije, događaje. Ako želite da vaše telo bude zdravo, budite deo isceliteljskog tima tela, uma i duše!

 

Za Planetu radosti

Marina Petković Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

Postavi komentar

Postavi komentar