Zdrav Zivot

Vedska astrologija - Svrha dana "neka vaš život bude najzdraviji i najsretniji"

Današnjim danom vlada Surija ili Sunce koje pokazuje dušu ili Atmu KalPuruša (Bog personifikovan kao vreme). Surija se između ostalog odnosi i na zdravlje. Jer kad je telo zdravo i duša je dobro. A telo je nosilac duše, ono je naša “vahana” ili vozilo. Zato je bitno da se dobro brinemo o sebi i održavamo dobro zdravlje.

Važno je negovanje sebe, briga o sebi i održavanje duboke veze sa sobom. Stoga, najbolje je uvesti navike kojih ćemo se pridržavati. Iz ljubavi prema sebi, ne iz nekog drugog razloga.

Važna je dobra hrana. Telu je ona potrebna da bi imalo energiju i da bi dobro fukcionisalo. Obratite pažnju na ono što vam telo govori i polako uvodite što više zdravih namirnica. Npr ako želite nešto slatko, dajte prednost slatkom voću.
Dajte telu dovoljno odmora. Ako ste umorni odmorite se, bez obzira koje doba dana je u pitanju. Redovno vežbajte. Ako ste prezaposleni, to može biti i šetnja kad idete na posao ili kad se vraćate kući sa posla. Vaše telo će vam biti zahvalno.

Oplemenite svoj prostor biljakama ako imate mogućnosti za to. One imaju prijatnu, donekle I isceliteljsku energiju i učiniće vaš prostor lepšim. Lično zadovoljstvo je isto tako važno. Isplanirajte vreme samo za to. Za svoj hobi. Smejte se, otkrijte dete u sebi i uživajte u svakom trenutku. Provodite neko vreme sa prijateljima i ljudima koje volite. Potrebno vam je to.

 

I ne najmanje važno: odvojite vreme samo za sebe. Bar pola sata dnevno, provedite vreme u tišini. Sami sa sobom. Da biste napunili baterije, osvestili svoje misli, shvatili šta želite. I da biste skupili snage za sve ono što vas čeka.

Neka vaš život bude najzdraviji i najsretniji. Jer samo tako možete da služite na dobro celom svetu. Učinite sve kako biste dozvali što više ljubavi, isceljenja i radosti pre svega sebi, svojoj porodici, ljudima koji vas okružuju, a samimi tim i celom čovečanstvu! Vi to možete, jer to znanje se već nalazi u vama. Samo sledite svoje srce.

 

Vaš Đotiš konsultant
https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis
#vedskaastrologija #djotis

Postavi komentar

Postavi komentar