Vedska astrologija - Svrha dana “ljubav traži hrabrost”

Svrha današnjeg dana je “ljubav traži hrabrost”.

 

Današnjim danom vlada Venera ili Šukra.Ona nas uči sve o partnerskim odnosima i o ljubavi.

Prava ljubav traži veliku hrabrost. Ona traži od vas da odgurnete strah kojim se štitite i branite da vas partner ne povredi. I da, umesto toga, otkrijete svoja najtajnija skrivena mesta i najčvršće zaključana vrata. Ona zahteva da pozovete voljenu osobu unutra i dozvolite mu da sazna sve o vama. Vašu snagu i vaš očaj, vaše vizije i vaše strahove, samouverenu odraslu osobu i usamljeno malo dete.

Prava ljubav insistira da vam pokaže svako mesto u vašem biću, koje je sebično i samovoljno. Svaku senku u vašem srcu koja nije pažljivost i saosećajnost, tako da saznate šta je to potrebno “očistiti” u sebi, da bi mogli da se formirate kao pravi i istinski ljubavni partner.

Tada treba da nađete hrabrosti u sebi da ostanete, umesto da pobegnete. Snage da krenete prema istini, umesto da se udaljite od nje. Volje da ostanete otvoreni umesto da se zatvorite. I hrabrosti da i dalje volite.

Sve kreće od vas lično. Ljubav kao i sve drugo treba da ima uravnotežen tok. Treba da znate kako da zadovoljite svoje sopstvene potrebe. I da znate da ljubav prema vašem voljenom, nikad ne ugrožava vaše lične vrednosti ili vaše postojanje.

U stvari, ako niste dobri u tome da volite sebe, teško ćete uspeti da bilo koga volite. Jer ćete drugima zamerati na vremenu i energiji koje im dajete, a koje ne dajete čak ni sebi. I tek kad oboje prestanete da čekate da vaš partner počne da vas voli, pre nego šti vi počnete da volite njega, i samo krenete da volite jedno drugo vaša veza će postati puna i obostrana.

 

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

Postavi komentar

Postavi komentar