Vedska astrologija - Svrha današnjeg dana - Opraštanje

Opraštanje održava zdravlje i zdrave odnose. Sposobnost da istinski volite i opraštate jedan je od važnih pokazatelja zdravog života i potencijala za duhovni rast i razvoj. Esencijalan je deo duhovne inteligencije. Opraštanje vas leči. Iscijeljiteljska snaga opraštanja je odavno prepoznata. Opraštanje je božanstvena pobeda koja vas oslobađa iz začaranog kruga mržnje i okova prošlosti. Opraštanje oslobađa silu ljubavi u nama koja nam omogućava da živimo u zdravom, vedrom i mirnom stanju duha. Oprost je izvor dobrote i blaženstva, znak da živimo u sadašnjosti a ne u prošlosti, mržnji, zlobi i drugim negativnim emocijama. Dok ne oprostimo senke žive u našoj svakodnevnoj sadašnjosti.

Današnjim danom vlada Mesec ili Ćandra, koji pokazuje um. A samo smiren i balansiran um je najbolji um. Jer um je kočijaš, gde on vodi konje, tamo ćemo ići. U zavisnosti od toga kako gledamo na društvo i svet oko nas, takav će nam biti i život. Opraštanje je duhovna praksa pročišćavanja duše i pozitivnog pristupa životu u svetlu ljubavi.  Terapeutski potencijal opraštanja je ogroman. Opraštanje je važna životna lekcija koje treba da se setimo, i nije dužnost i obaveza, već iskustvo koje je deo ljubavne lekcije. Ljudski je osvetiti se, a božanski opraštati. Zato budite Bogovi i Boginje danas.

Oprostite  jer želite istinski da uživate u radostima života. Negativne emocije, strah, bes, sramota, mržnja, tuga... smanjuju dok ljubav i opraštanje pojačavaju obrambene sposobnosti organizma što može da igra važnu ulogu u lečenju različitih bolesti. Osvetlite život na najbolji mogući način uz opraštanje. Oprostiti sebi i prestanite da budete vlastiti mučitelj, uspostavite sklad između različitih delova sebe, između perfekcionističkog unutrašnjeg mučitelja i žrtve koja oseća krivicu jer je dovela i dopustila da joj se to dogodi. Otvoriti se milosti opraštanja. Opraštanje je veliki dar samome sebi, povezan s višim stupnjem svesti i spoznaje svoje prave prirode.

Za Planetu radosti

Marina Petković, Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

Postavi komentar

Postavi komentar