Vedska astrologija - Svrha današnjeg dana je "spolojašnje okolnosti"

Svrha današnjeg dana je „spoljašnje okolnosti “

 

Život vam donosi mnoge uspone i padove. Ako dopustite svojim osećanjima da se podižu i spuštaju dostižući svoj maksimum, zajedno sa talasima okolnosti, nikada nećete naći svoj unutrašnji mir. Bićete kao list koji pomera i najmanji povetarac. A smirenost je osnovni pokazatelj duhovnog napretka. Zato ne reagujte uvek emotivno. Ne shvatajte sve lično. Uzdignite se iznad onog što vam se dopada ili ne dopada.

 

Današnjim danom vlada Jupiter ili Guru, planeta mira i spokoja. Spokojni ste kada radite sve najbolje kako znate i umete, i duboko u sebi znate da ste uradili sve što ste mogli. I možete biti mirni ma šta da se dalje dešava. Naučite se da smireno posmatrate predstavu života, svi smo njeni učesnici. A životni usponi i padovi su kao talasi okeana koji se neprestano kreću. Izbegavajte da se emotivno vezujete za njih i ostanite smireni u svom unutrašnjem biću.

 

Životne okolnosti su uvek neutralne. Samo od načina kako VI gledate na njih zavisi hoćete li ih doživeti kao tužne ili srećne, lepe ili ružne, prijatne ili neprijatne. Radite na tome kako reagujete na spoljašne okolnosti. To je suština duhovnog rada na sebi: smiriti talase ličnih reakcija u vašem srcu. Budite uvek srećni iznutra. Nikada nećete biti u stanju da promenite SVE spoljašnje okolnosti da bude onako kako se vama dopada.

Promenite sebe.

 

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar