Vedska astrologija - Svrha današnjeg dana je "oprostite"

Svrha današnjeg dana je “oprostite”

 

Zašto je opraštanje toliko dragoceno? Kada ne opraštamo stvaramo veliki teret kojI uporno nosimo sa sobom. To umanjuje našu životnu energiju I stalno nas vuče na dole.Osećanje koje nosimo u sebi u vezi toga je naš nemir, koji nas koči, jer nije ljubav I nije harmonija, tako da nas konstantno vraća I proganja, a to samo zbog toga, da bi taj segment doveli u balans.

Kada takvo stanje dugo traje, može dovesti do većih problema što se tiče zdravlja, kako fizičkog tako I psihičkog. Ako hoćemo srećan život, dobro zdravlje, divne prilike sa divnim iskustvima, razrešite negativne emocije prema sebi I drugima, tako da iz svega izvučete pouku a ne razlog za zameranje I neopraštanje.

 

Sve je samo iskustvo iz kojeg se razvijamo i rastemo sve više I više. Kada oprostimo, osetimo da smo se oslobodilI tereta, da smo slobodni. Opraštanjem pravimo u sebi novi prostor za radosna iskustva! Današnjim danom vlada Mesec ili Ćandra koji pokazuje naše emocije, a svi znamo da ono o čemu razmišljamo utiče na to kako se osećamo, I koliko je važan naš unutrašnji mir.

 

Da li postoji osoba kojoj ne možete da oprostite? E upravo toj osobi je najvažnije da oprostite! Zapamtite, svi smo jedno I kada ne opraštate nekome to je kao da ne opraštate sebi. Zato I ti nemojte činiti ono, što ne želite sebi. Možemo u opraštanju ići I dalje.Oprostimo svima ako smo bili povređeni u ovom životu i u svim predhodnim reinkarnacijama, jer možda nosimo u svom biću nešto što svesno ne znamo. Svakako oprostimo svima I svemu, jer želimo ljubavlju I radošću ispuniti svoje biće. Uradili smo u svakom trenutku sve ono najbolje što smo znali I umeli I zato ne možemo kriviti sebe,i ne možemo kriviti nekoga što nam nije dao ono što nema...

 

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar