Vedska astrologija - Svrha današnjeg dana je "Najbolji prijatelj"

Svrha današnjeg dana “najbolji prijatelj”

Današnjim danom vlada Merkur ili Budha koji je povezan sa Mitra Aditjom koji pokazuje prave prijatelje. On nas uči kako da se ponašamo uvek i svuda na prijateljski način, da uvek nađemo zajedničko rešenje za sve probleme i sve rešimo na lep način.

Svako od vas želi da ima pravo i iskrenog prijatelja, da može da popriča s njim kad mu zatreba podrška. Bez osuđivanja, bez upadanja u reč, bez okretanja leđa ili kritikovanja. Uvek kad zatreba i u bilo koje doba, a da ne traži ništa za uzvrat. Bilo bi prelepo, jel da? Mnogi su se opekli i razočarali u prijatelje, i veruju da tako nešto ne postoji.

Ali bez obzira šta mislili, vi imate svi uz sebe i uvek ste imali pravog prijatelja, i onda kada to niste tražili. Predivno je imati takvog prijatelja, svi ga imamo, samo je pitanje da li ga želimo ili ne. Ako ga ne želite, prijatelju će biti teško, ali će biti i dalje uz vas. A razlog zašto vas nikad neće napustiti je taj što je vaš najbolji prijatelj - vaša duša.

To je pravi prijatelj jer doživljava patnju i teže od vas, nikad se ne žali, nikad ne napušta, jer dobri prijatelji to ne rade. Zato odvojte vreme i saslušajte šta vam ona govori. Budite i vi njoj dobar prijatelj. Ne izdajte je, ne radite ono što je u suprotnosti sa njom. Pokažite svojoj duši da verujete u nju, i tako ćete zajedno postati jači, moćniji i srećniji zajedno. Prijatelji su tu kada je teško, ali su tu i kada treba da se deli radost. Budite u skladu sa svojom dušom, tako ćete naći izvor večni I nepresušni izvor radosti.

 

Za Planetu radosti Marina Petković, Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar