Trcanje

Vedska astrologija - Svrha današnjeg dana je „učinite korak“

Mnogi ljudi čekaju da im  “padne sa neba” ono što žele. Da im neko novo sutra, neki novi ljudi, neke buduće godine donesu život kakav žele, posao o kom sanjaju, partnera koji je fenomenalan. A TO nikad ne dolazi samo.

Jedino vi možete promeniti sebe (a tako i sve ono što privlačite) i tu promenu nazivati Budućnost. Jer svako mehaničko življenje bez ikakvih promena jeste “sadašnja prošlost”.

Današnjim danom vlada Jupiter ili Guru koji pokazuje mudrost i znanje kako da promenimo sebe u sadašnjosti, da bismo u budućnosti mogli očekivati plodove našeg rada.

 

Promenite se. Usudite se da budete ono što ste oduvek želeli. Usudite se da uradite ono što ste oduvek želeli. Usudite se da kažete ono što ste mislili. Pređite granice, koje ste strahom sami sebi  nametnuli. Recite  “NE” svemu onom što ne želite.

 

Usudite se – i budite fenomenalni. Usudite se da idete neutabanom stazom, da sami sebi prokrčite put. Da  krenete za svojim snovima.  Da volite, iako ste bili povređivani. Usudite se sada, ne čekajte i ne gubite dragoceno vreme. Kada ćete - ako ne sada? I ko će - ako ne vi?

 

Učinite korak ka svemu što ste sanjali ili želeli. Prekinite veze koje vas vuku nazad. Usudite se i budite “Ta” ili “Taj”.

Budite kao ptica koja sedi na grani, koja se ne boji i ne razmišlja da li će grana pući. Njeno poverenje nije u grani, već u njenim krilima. Uvek verujte u sebe! Učinite prvi korak, sa poverenjem  i sa ljubavlju, u nepoznato. I budite nezaustavljvi!

 

Za Planetu radosti

Marina Petković Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

Postavi komentar

Postavi komentar