Posvecenost

Vedska astrologija - Svrha današnjeg dana je „posvećenost“

Današnjim danom vlada Mesec ili Ćandra, koji pokazuje ono što volimo, sa čime se identifikujemo. A to šta volimo – tome se posvećujemo maksimalno.

Posvećenost za mene znači svesno davati stopostotno – sve što imate – svakom polju svog života. Npr. kad ste na poslu radite svom snagom, ne štedite se. Kad ste sa svojom porodicom, svesno budite sa njom, stopostotno. Kad ste sa prijateljima, budite tamo stopostotno ... i tako dalje.

Može se javiti pitanje: A šta ako je taj posao koji radite samo privremen, dok ne nađe nešto bolje? Šta ako se na njemu nasmrt dosađujete i jedva čekate novi posao, kako da se onda posvetite stopostotno?

Posvećenost ne mora da traje doveka, ali dok nešto radite, posvetite se tome stopostotno. Nikad ne znate šta se može desiti, možda ćete preko  sadašnjeg posla upoznati neku osobu koja će vam, kad vidi kako radite sa puno posvećenosti, pomoći da dođete do posla koji želite da radite. Ili će vam ponuditi posao. Sve je moguće.

 

Isti princip važi i na polju emocionalnih odnosa. Niko ne zna koliko će neki odnos da traje. Ali dok ne rešite da ga napustite, važno je da pružite svom partneru i sebi poštovanje i dostojanstvo koje oboje zaslužujete, posvećujući mu se stoprocentno.

Isto važi i za odnos sa prijateljima. I znajte da ono što pružite čistog srca i bez očekivanja nečeg zauzvrat, mnogostruko uvećava i vraća nazad vama u istom ili sličnom obliku. I zato se danas posvetite svemu što da radite, bilo da provodite vreme s voljenom osobom, prijateljima, porodicom ili ste na poslu. Posvetite se tome s puno ljubavi, posmatrajte kako se ljudi oko vas menjaju, a vaš život dobija jedan divan novi pravac!

 

Za Planetu radosti Marina Petković

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

Postavi komentar

Postavi komentar