Vedska astrologija - Svrha današnjeg dana je “ne odustajte”

Svrha današnjeg dana je “ne odustajte ”

Često, kad ste obeshrabreni nekim situacijama koje vam se dešavaju, mislite da ništa niste naučili, ma koliko da ste se trudili. A baš se tada promene dešavaju u vama. To su “testovi” vere i znanja. Postajete ih svesni tek kad su se već odigrali. Potrebno je vreme za sve.

Kad zasadite malo seme cveta, neće pomoći ako ga svaki dan vadite iz zemlje da vidite da li je počelo da klija. Ne, naprotiv. Trebate da ga ostavite i jednog dana, kad bude pravo vreme, će cvet biti tu. Tako je I sa vama. Naučite se strpljenju. Strpljenje znači znati da će se nešto desiti I dati mu vremena za to. A za to je potrebno poverenje – poverenje da se sve odvija savršeno. Današnjim danom vlada Jupiter ili Guru, planeta mudrosti i upornosti.

Životni put je nešto kao penjanu uz planinu. Uspon je težak. Ali kako se penjete gore, pogled je sve lepši. Vidite sve veći prostor, a nedostaci i mane sveta nestaju. A vi postajete sve lakši, osećate se sve sobodniji. A napred i ka gore, vas tera sve veća lepota koju vidite.

I zato ne odustajte od svog cilja i puta. Kako budete napredovali sve više i dalje, osećaćete radost koju karakteriše lakoća, humor, smeh. Ozarite se. Ako ste bili nekad u prisustvu osobe koja je centrirana i koja živi svoju svrhu, znate kakav je lep osećaj nalaziti se pored nje. Budite jedna od tih osoba!

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar