Vedska astrologija - Današnja svrha je “snaga volje"

Svrha današnjeg dana je “snaga volje”

Mnogi ljudi cene i poštuju snažne osobe, koje su ostvarile velike uspehe snagom svoje volje i disciplinom. Oni cene ljude koji su uz čistu snagu volje i ambiciju postigli bolji život, naučili nove veštine, prebrodili teškoće ili napredovali u duhovnom smislu.

Istina je da svako od vas može da razvije visoku snagu volje i disciplinu uz malo treninga. Ta unutrašnja snaga nije samo rezervisana za posebne ljude. Vi ste svi posebni. Današnjim danom vlada Mangal ili Mars koji pokazuje našu energiju, unutrašnju snagu i snagu volje.

Svako od vas ima unutrašnju snagu za donošenje odluka, preuzimanje akcije, rešavanje problema i izvršavanje bilo kojih ciljeva i zadataka. Svi ste stalno u iskušenju, suočeni sa bezbroj želja i iskušenja, ali kada odbijete da zadovoljite svaku od njih, postaćete jači. Odbacite i odbijte beskorisne štetne i neželjene želje. Kao u teretani što se vežbaju mišići, tako i stalnom vežbom unutrašnje snage vi rastete.

Pokažite i dokažite sebi da ste snažni i da imate kontrolu, i krenite laganim koracima.

Jer sve počinje prvim korakom. Popnite se par spratova stepenicama, pa pređite na lift. Siđite jednu stanicu sa busa pre ili posle vašeg odredišta. Ako volite slatiše, preskočite ih 2 dana. Jedne nedelje idite na spavanje sat vremena ranije i ustajte sat vremena ranije. Jedne nedelje pijte samo vodu bez drugih napitaka. Ne čitajte novine i ne gledajte TV 2 dana, već počnite da čitate neku knjigu... Imate vremena, imate izgovore, ali imate vi i volje. Tako je i sa zdravljem.

Prvo treba da postoji volja za ozdravljenjem, zatim se treba u mislima rastati od bolesti i primiti veru u ozdravljenje.Zadnji korak na telu jeste isceljenje. To nije delo ljudi, već Božje milosrđe. Čovek ga ne može zaraditi, ali ga može postići. Dragi prijatelji, do danas biste trebali već biti svesni da ćete primanjem samo jedne zle misli, često ustanoviti da je pritom ušlo u vas još više zlih misli i da ste, nakon svega, govorili ružne reči. Dakle, sve što primite u sebe, morate i dati od sebe. Iza svake misli nalazi se snaga; pozitivna misao daje snagu, a negativna je oduzima.

Sve je vaša volja, vaš izbor.

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar