Vedska astrologija - Današnja svrha je “relaksacija”

Današnjim danom vlada Venera ili Šukra, koja predstavlja sve vrste relaksacije i sve ono što doprinosi da se osećamo bolje, izgledamo lepše i mlađe.

 

Stalno slušate kako sve bolesti modernog čoveka imaju uzrok u psihičkom i mentalnom sklopu čoveka, tj. da je većina bolesti psihosomatske prirode. Ono što nedostaje klasičnoj medicini jeste prava psihofizička relaksacija, koja bi obuhvatala rehabilitaciju i oporavak. Kao što su tretmani za oporavak i podmlađivanje

organizma, mišićna i mentalna relaksacija, meditacija i još puno toga.

 

Mnoge negativne emocije u toku dana nagomilavamo u našem telu i stvaramo kiselu sredinu. A veza između uma i tela upozorava nas mnogim signalima i simptomima na koje klasična medicina ne obraća pažnju. Kada se relaksirate vi ulazite u duboku opuštenost gde se osećate smireno, prijatno i sigurno, za razliku od stanja akutnog i hroničng stresa. Stresovi se ponavljaju periodično i neophodno je da ih čistimo svakodnevno kroz razne vidove antistres tretmana.

 

Vrlo je bitno da odvojite malo vremena za vas, da se opustite u miru kako biste vratili balans i time smanjili stres. Tehnikama disanja i mišićnom relaksacijom dovešćete svoje telo u prirodnu ravnotežu. To može biti još i sauna, masaža, plivanje, lagana šetnja, boravak u prirodi, meditacija, slušanje muzike, gledanje filma, druženje sa prijateljima itd. Relaksacija je put koji ne treba da zaobilazite na stazi koja vodi ka miru i harmoniji.

 

Za Planetu radosti Marina Petković

Vaš Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar