Vedska astrologija - Današnja svrha je “punina srca"

Svrha današnjeg dana je „punina srca“

Usudite se pokazati ljubav i nežnost drugima, a posebno onima koji se prema vama ponašaju ružno i sa mržnjom. Njima je ljubav najpotrebnija. Srećni ljudi ne idu okolo vređajući druge ljude, naglašavajući na taj način “bitnost”. Biće i onih kojima će smetati vaše “svetlo” jer im bije u oči. Nije važno, vi samo nastavite “sijati”. Pustite Životu da živi kroz vas!

Probudite u sebi Nežnost i Ljubav. To su dve najmoćnije sile u Univerzumu, jer one razoružavaju i najvećeg neprijatelja. Njima su sva vrata otvorena. Mogu da bace na kolena i najjačeg protivnika. Rastapaju sve vrste negativnosti, kao što lampa svojom svetlošću rastera tamu. Ne odustajte – budite to što jeste!

I sve što radite, činite to punog srca i iskreno. Neka to bude poklon, koji ne traži uzvraćanje. Venera, vladar današnjeg dana nas uči: ni kap ljubavi ne može biti izgubljena. Ona će se vratiti, omekšati i pročistiti vaše srce. Ni zrno nežnosti neće proći neprimećeno ili uzaludno. Jer bezuslovna ljubav je nešto najlepše što možete pokloniti nekome. A vaša nagrada će biti punina srca. Neka vaše oči sijaju, neka vaša duša greje i ljubav nađe svoj dom u vašem srcu!

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar