Vedska astrologija - Današnja svrha je “potpuno čišćenje"

Svrha današnjeg dana je "potpuno čišćenje"

Današnjim danom vladaju Šani (Saturn) I Rahu (severni mesečav čvor) koji pokazuju nečistoće, I one koje su u nama I one oko nas (prašinu, oštećene I napukle predmete itd).

Tokom dana mi u sebi nakupimo I zadržimo dosta energetskog smeća koje nastaje kao otpad naše ali I tuđe iskorištene psihičke ili fizičke energije. Takođe I razna emotivna stanja I astralni ostataci, koja poput tamnih mrlja ostaju zalijepljeni na našoj auri, čineći je tamnom I zaprljanom. Zbog toga se osećamo negativno, neraspoloženo, depresivno, bolesno, umorno I pospano, imamo nesanicui sl. Hronični umor je siguran znak da smo puni energetskog I psihološkog otpada, i da je vreme za čišćenje. Čistoći aure pogoduje bavljenje fizičkom aktivnošću, boravak u prirodi, bistra prirodna voda, joga I meditacija, ljubav prema sebi, slušanje harmoničnih tonova, boje, sunčeva svetlost...

Osim energetskog čišćenja naše aure, mi povremeno trebamo očisiti prostor u kome živimo. To je najbolje uraditi pomoću rastvora vode I morske soli, čišćenjem svih površina, nameštaja I podova. Zatim provetravanjem I puštanjem slavina da teku odnoseći negativnu energiju iz doma, i redovnim čišćenjem odvoda u kuhinji I kupatilu gde se stvara najveća koncentracija I blokada negativne energije u domu.

Dalje, korištenjem aromatičnih ulja, paljenjem mirisnih štapića ili tamjana mi čistimo energiju u prostoru. To možemo uraditi I korištenjem fontane, kristala, svetlosti, sveća, svežeg cveća, sunčeve svetlosti i zvuka.

Takođe, čišćenjem boravka od nepotrebnih I oštećenih stvari mi stvaramo mesto za dotok nove energije I oslobadjamo se od tereta prošlosti. Naš dom je odraz našeg unutrašnjeg stanja, ako je bil ošta u njemu zaglavljeno, slomljeno ili negativno, to predstavlja odraz naših psiholoških i emotivnih energetskih tokova. Zato za početak operate ruke, zavrnite rukave I krenite u akciju. Danas je subota I savršen dan za to.

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar