Vedska astrologija - Današnja svrha je “novi početak”.

Svrha današnjeg dana je "novi početak"

Novi početak donosi mir i sreću. Mnogi se čude onome što je neobično, nesvakidašnje, mistično ili zagonetno. Ipak je to samo reakcija. Međutim, vaša spoznaja, unutrašnja mudrost, počinje onda kada počnete da se vidite svrhu i u onome što je najobičnije, u sitnicima. U onome što je svakidašnje. Današnjim danom vlada Sunce ili Surja i ono pokazuje nove početke, a svaki novi dan nosi u sebi nove mogućnosti.

To je veliki izazov, napor da vidite sve dublje i dalje. Taj izazov zahteva petlju da zastanete i pronađete nesklad i kontrast u onome što vam se dešava. I čim vidite kontrast, pomerite svoj fokus sa ono što ne želite ka onome ŠTA ŽELITE. I krenite da radite na ostvarenju svojih želja. To zahteva I veliku hrabrost. A kontrasti su dobrodošli, jer vas podsećaju da ste skrenuli sa svog puta. Ako svakim danom se sve više razočaravate, stanite. Rođeni ste i kupali ste se u ljubavi i vaša destinacija jeste sreća. Nikada nemojte to zaboraviti!

Svako od vas ima neku svoju verziju kako gleda na svet, najčešće zamagljenu i zamrljanu brojnim predrasudama. Radom na sebi (molitvama, meditacijom, zahvalnošću, opraštanjem itd ) vi tu sliku čistite, i formira se novi mozaik, u svetlosti novih saznanja. Kad živite u sadašnjem trenutku, ono što vidite u prvi mah kao čar nepoznatog i nedovoljno spoznajnog – to isto vam postaje poznato i blisko. Duboko u sebi toga ste svesni, i shvatate da ovaj putem kojim idete možda nije vaš. I zato pustite da od vas ode sve no što vam ne pripada i neka sa sobom odnese sve brige i probleme.

Izaberite nov početak. Ne očajavajte, nego se prepustite. Znate da morate krenuti ispočetka, I usudite se da napravite promenu.

Ako se odlučite da krenete novim putem, onda znajte da trebate da naučite da prihvatite nove ideje, a ne da se tvrdoglavo borite i držate starih stavova, jer će vas to vodi starim putem. Živite kroz duhovnost, ponašajte se prema dugima onako kako bi želeli da se drugi ponašaju prema vama. Kad god ste u mogućnosti, pomozite drugima da urade ono što žele. Na taj način otvarate nove mogućnosti za sebe - da se vama desi u životu ono što želite. Jer jedino tako možete biti srećni i uživati na svom životnom putu. Upalite svetlost da vas vodi putem ka sreći!

Vaš Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar