Vedska astrologija - Današnja svrha je “mudrost”

Svrha današnjeg dana je „mudrost“

Kako bismo stekli mudrost svako od nas treba da se oslobodi pojedinih napasti i ograničenja, i to uz pomoć ljubavi i drugih sličnih vrlina. Veština mudrosti je živeti u skladu sa prirodnim zakonima. To je umeće voleti sve i svakoga, razumeti svet oko sebe. Svrha mudrosti je da spoznamo istinu i da spoznamo uzroke. Krajnji cilj jeste bolji izbori i odluke u životu. Ali odakle sva ta mudrost i ko je izvor?

Mudrost nije znanje, već spoznaja. Prema tome to je Božanska inteligencija odnosno vaša Viša svest. Ona pruža istinu, a ne znanje. Mnogi mešaju znanje i mudrost, i smatraju da je mudrost duboko znanje, ali ne, to je shvatanje dubokog znanja o onome što jeste i šta treba činiti. Bez mudrosti ne možete da imate koristi od onoga što znate. Mudrost je primenjeno znanje. Dok znanje dolazi od analiziranja, mudrost dolazi od sastavljanja i sklapanja tih informacija. To je zrelo rasuđivanje, vešto smišljeno postupanje i dobro zaključivanje.

Pametni znaju, a mudri razumeju. Na bilo kakve provokacije i agresiju, pametan će uzvratiti istom merom, ali mudar će uraditi sasvim suprotno. Ne nadmudrujte se, budite mudri, jer se mudar čovek ne ističe. Mnogi se prave pametni, a niko mudar. Spoznajte sebe, jer to je put ka mudrosti. Primite Uvide iz Više svesti. Mudrost je uz Ljubav najveća sila i vrlina, jer uz mudrost nam je lako da osnažimo sve oblasti života za naše blagostanje .

Današnjim danom vlada Jupiter koji pokazuje urođenu mudrost koju ima svako od nas. Danas se pomolite za mudrost, jer kada se molimo Bogu, trebali bismo se pre svega moliti za mudrost jer njome postižemo sve ostalo. Mudrost vam otkriva što sve trebate da činite da biste (p)ostali zdravi, ostvarili dobre odnose, pogotovo ljubavni odnos, obezbedili materijalno i duhovno bogatstvot, imali mir i bili uvek zadovoljni.

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar