Vedska astrologija - Današnja svrha je “moć ljubavi"

Svrha današnjeg dana je “moć ljubavi“

Ljubav ima najjaču isceliteljsku moć. Ona je poput melema za dušu. Kada se pojavi nova osoba u vašem životu , kad ulazimo u vezu sa njom, na površinu izlaze stare rane. Stari strahovi, loša iskustva, prošla sećanja. I vi počinjete da ih osećate kao da su sveža. To je znak da ljubav počinje da vas isceljuje. Jer tek kada se osećate dovoljno sigurnim i voljenim, vaš um vam dozovoljava da pogledate u oči svojim strahovima. Oni su bili prejaki da biste se ranije,sami suočili sa njima. Zakopali ste ih duboko u sebi i tek ljubav druge osobe stvara za vas sigurno utočište u kom kreće isceljenje.

U duhovnom smislu svi potpuno zaslužujemo ljubav. Samim svojim bitisanjem. Samim svojim rođenjem. Voljene osobe predstavljaju manifestovani deo Boga u našim životima. A da bismo prihvatili Božju ljubav , samo treba da više prihvatamo ljubav koja se reflektuje od njih, nazad ka nama. Kad god nam je ponuđen i najmanji gest Ljubavi – to je kao da nam je ponuđen jedan mali delić Boga. Bukvalno...

Kad se osećamo loše – mi umemo da odbacujemo sebe. I onda mislimo da to isto misli i oseća i naš partner. Ali to nije tako, osoba koja vas iskreno voli, ne prestaje da vas voli i onda kad vi ne volite sebe. Današnjim danom vlada Venera i ona nas podučava iskrenoj I pravoj Ljubavi. Duboka ljubav koju neko oseća „prihvata“ i „oprašta“ sve ono što u sebi vidite kao nedovoljno vredno, ili manje lepo, ili nesavršeno. Jer ta osoba vidi vašu Dušu. I voli ono što vidi. Gleda vas onako kako vas Bog vidi. Kao predivno biće, kao krunu kreacije.

Kada pronađete osobu koja vas iskreno voli, videćete da niste u njegovoj duši i srcu zato što izgledate tako-i-tako ili se ponašate na ovaj-ili-onaj način, niti zbog materijalnih stvari koje posedujete - već zato što voli delić Boga u vama. Vašu dušu. A iskazivanje ljubavi je njegov/njen način da živi . Budite zahvalni i čuvajte tu osobu. I budite dostojni njegove/njene ljubavi.

 

Za Planetu radosti đotiš konsultant, Marina Petković.

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar