Mir

Vedska astrologija - Današnja svrha je “mir u nama”

Svrha današnjeg dana je „mir u nama“

Postoji jedno nepobedivo oružje, oružje koje nesalomljivo ruši sva zla ovog sveta Nema tog moćnog čoveka, predsednika, kralja, generala, bankara, trgovca koji ne bi više od svega želeli imati takvu moć. Ni takvo bogatstvo. A to je nežno i brižno srce. A ono poseduje sva bogatstva ovog života: blago dobre duše. Današnjim danom vlada Guru ili Jupiter koji pokazuje mir u nama, toleranciju i dobrotu kojom obasipamo druge.

Ono nam pokazuje kako se probijati se kroz tamni oblak ljudskog cinizma, probiti se samo ljubavlju bez predavanja. Dati stvarno značenje ideji o pomaganju drugima, kojima je ljubav potrebna. Priču o dobrom Samarićaninu učiniti svakodnevnom stvarnošću. Živeti život tako stvaran i istinit da se njegov sjaj probije do svakog tamnog srca i promeni ga svojom svetlošću. Da niko ne ostane ravnodušan, da se svako promeni pri dodiru takve “alhemije” ljubavi.

Za takav život treba imati smelosti i vere koju u sebi možemo naći i bez koje ne smemo biti. Ništa veliko ne možemo uraditi sami, ali možemo mnogo malog s velikom ljubavlju. I nikad ne treba da odustajemo. Jer mir i ljubav nije nešto za čime čeznemo. Mir je nešto što činimo, stvaramo. Nešto što mi JESMO i nosimo u sebi i što ćemo pokloniti drugima.

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar