Vedska astrologija - Današnja svrha je “budite ljubav"

Svrha današnjeg dana je “budite ljubav”

Ljubav je magična i ima veliku moć. Ljubav nije samo odnos između dvoje ljudi, ljubav je nešto mnogo dublje i šire. Većina ljudi ljubav povezuje kroz odnose, ali ljubav treba da bude tu I kada ste sami, jer tek kada volite sebe, onda je možete podeliti I sa drugima.

Današnjim danom vlada Venera ili Šukra, koja nas podučava najlepšem osećanju koje postoji – ljubavi.

Ljubav je nešto posebno, nešto neopisivo, nešto čarobno, nešto iskreno, nešto što ruši granice. Ljubav iscjeljuje, jer je čista i bezuslovna. Ona donosi mir, onaj mir koji je potreban da bi se bolest povukla. Ljubav pobeđuje svako zlo. Ona smiruje um i ispunjava dušu. Ljubav može sve, baš sve.

Ljubav je nešto što se teško opisuje rečima, treba je doživeti. Volite se danas, i ne samo danas, volite se celim svojim bićem jer samo tako brinete o sebi i o svom zdravlju, kroz ljubav se isceljujete i isceljujete osobe koje vas okružuju. Ljubav je svetlo u kojem se nalazi vaš život.

Ljubav je ona najčiistija i najiskrenija sreća, mir, radost, spokoj, blagoslov. Ljubav vas ništa ne košta, ona je besplatna. Ljubav, to ste vi. Zato je delite dalje, ne štedite na ljubavi, jer ko zna kome danas možete ulepšati život.

 

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar