Radost Zivota

Vedska astrologija - Današnja svrha je “životna radost”

Svrha današnjeg dana je “životna radost”.

Život može da bude mnogo više nego što očekujete. Kada ste toga svesni i kada dobrovoljno odlučite da živite punim plućima i otkrijete smisao života, onda počinje bajka slobode i ljubavi sa srećnim krajem. Pre nego što se to dogodi, moramo da se izborimo sa svojim obrascima ponašanja, i da očistimo našu prošlost. Današnjim danom vlada Sunce ili Surija, koja predstavlja radost života, životu energiju I buđenje nove snage u nama.

Kada podignete vibraciju i energiju, i odletite u novu svest, vaš unutrašnji svet će se manifestovati u spošljašnjem. To je ujedno i rad na sebi. Pospremanje i organizovanje kako biste dostigli ravnotežu. Težak je i naporan posao. Ali zato smo ovde. Zato smo i izabrali ovaj put i ovo iskustvo. Za sve je zaslužna energija. Možete da živite teško, da ponavljate izazove dok ne vidite gde grešite. Dok ne naučite lekcije.

A možete se uzdići iznad svega toga i da počnete da živite drugačiji život. Imate mogućnost da odlučite šta želite u životu i šta je najbolje po vas. Samo je bitno GDE usmerite energiju i kako je koristite.

Život je blagoslov! Ove reči mogu da vam zvuče čudno, jer kako neko može da nazove život blagoslovom kada na svakom koraku susrećete tugu, razočaranje, i greh. Ljudi doživljaju mnogo tuge, i kažu da je život trud i rad, ali obično nezahvalan rad. Ipak, život postaje blagoslov onda kada ispunjavamo svoju svrhu i kada pronađemo sebe. Danas otkrijte životnu radost i iskoristite svoju životnu energiju.

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar