Vedska astrologija - Današnja svrha “usmerite se na ono sto je dobro”

Svrha današnjeg dana je “usmerite se na ono što je dobro”.


Današnjim danom vlada Jupiter (Guru) planeta koja pokazuje najviše kvaliteta u nama, koja kao ljudska bića posedujemo.
Bog nas je sve stvorio različite, da naučimo da prihvatimo i poštujemo raznolikost kreacije. Nismo svi isti. Ni ne treba da budemo. Ali treba da naučimo da gledajmo na svet očima ljubavi i dobrote. I da u svakoj osobi prepoznamo prijatelja.


U očima Boga svi ljudi su isti, sve razlike se tope. Nije bitan pol, boja kože ili imovinsko stanje. Bitne su naše misli, namere i dela. Bitna su naša osećanja. Koliko ljubavi pružamo svetu i ljudima. Kako se odnosimo ne samo prema onima koji su ljubazni prema nama, već i prema onima koji nas osuđuju, vređaju ili napadaju. Tu su pravi “testovi” vere i onoga što smo naučili u životu.

Nađite u svemu lepotu. Lako je videti lepotu na osobi za koju svi tvrde da je lepa, nađite je i u ostalima. Lako je voleti ljude koje svi vole, volite i one drugačije (ili “čudne”). Tražite li lepotu, naći ćete je. Tražite li mane, naći ćete ih. Usmerite se na ono što je dobro. Neutrališite negativnosti svojom pozitvnošću. Ozračite druge plemenitošću, dobrotom, radošću. Budite kao Sunce koje svojim sjajem otera svaki oblik tame!Vaš Đotiš konsultant
https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar