Vedska astrologija - Današnja svrha “svetlost ljubavi”

Svrha današnjeg dana je „svetlost ljubavi“

Kada osećamo bol, kada smo uplašeni, tužni ili usamljeni, ili kada smo u tami i vidimo zrake svetlosti, više se ne osećamo tako usamljeno. Možemo da zamislimo da te zrake zrači nečija ljubav. Ona nas greje i teši.

Svako do nas u sebi nosi svetlost svoje ljubavi. Možemo je pustiti da sija, da teši nas i druge. Takođe, svi imamo neke drage ljude oko nas. Budite svesni svetlost njihove ljubavi i dopustite joj da vas okruži i smiri, posebno kad ste u teškoćama.

Ako ste čuli za princip da sve što pomislite i kažete odlazi u Univerzum koji vam to isto vraća, onda posmatrajte sebe. Posmatrajte bez osuđivanja i kritikovanja. Zapažajte ono što vam se događa, bez komentara. I pokušajte da promenite ono što vam se ne dopada u vašim reakcijama. Umesto da posmatrate šta možete da uzmete počnite da razmišljate šta je to možete da date u nekom odnosu.

Svako do nas ima beskrajno mnogo ljubavi da pruži. Porodici, voljenim osobama, prijateljima, čak i strancima, celom svom okruženju. Biljkama. Ljubimcima. Celoj planeti. I što je više dajemo, sve je više imamo. Današnjim danom vlada Jupiter koji egzaltira Veneru (ona je egzaltirana u Ribama kojima vlada Jupiter).

Najviše što nekome možemo dati je bezuslovna ljubav. I zato pustimo da ljubav, mir i uteha danas zrači iz naših srca. Budimo spokojni, mirni i puni razumevanja za sve. Tada će nam i ljubav, mir i radost dolaziti sa svih strana.

 

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar