Vedska astrologija - Današnja svrha “Melodija duše”

Svrha današnjeg dana je “melodija Duše”

Muzika se od davnina smatra hranom za dušu. Svi smo mi jedan talas različite vibracije u jedinstvenom polju. Ceo svemir je jedna simfonija ljudskih tonova i božanskih jednog jedinstvenog polja u pokretu. Frekvencije tj. tonovi koji sačinjavaju muziku predstavljaju važan aspekt njenog uticaja na unutrašnji hram ljudskog bića. Poznato je da muzika pozitivno utiče na raspoloženje i duh. Zvuči u najmanju ruku čudno kada se spomene da i muzika može da leči. Omiljene pesme i melodije mogu da nas inspirišu, ali i da nam pruže utehu u najtežim životnim trenucima.

Današnjim danom vlada Venera ili Šukra koja predstavlja bilo koju vrstu kreativnog izražavanja, a tu spada i muzika. Ništa nas tako lako ne može oraspoložiti kao muzika nekog nama dragog kompozitora... Muzika ostavlja značajan pozitivan efekat na organizam. Ta doza muzike daje efekat kao kad se uzimaju tablete. Kada osoba sluša muziku koja joj odgovara, onda se luči hormon koji nazivaju “hormon zadovoljstva” koji snižava krvni pritisak i usporava srčani rad. Muzika ublažava stres, relaksira, podstiče imaginaciju i inicijativu, jača volju, umanjuje bol, otklanja stres, daje samopouzdanje i harmonizuje rad celog organizma. Studentima ili učenicima pomaže pri učenju.

Izlečite se notama! Muzika je lako dostupan, a ipak jako moćan lek. A kao i svi ostali lekovi, omiljena muzika treba da se konzumira najmanje dva puta dnevno 7-14 dana kako bi se postigli trajni rezultati. Izaberite zato pesmu koja odgovara vašem trenutnom stanju i posmatrajte kako vam se osmeh vraća na lice! Zatvorite oči i opustite se. Dopustite zvukovima da vas preplave... Prepustite se... Udahnite duboko i lagano, a zatim izdahnite potpuno... Nek frekvencija pesme vibrira s frekvencijama vašeg duhovnog bića... Neka vaše oči svetle, neka vaša duša greje, neka melodija vaše Duše bude lek za sve ljude sa kojima dolazite u kontakt!

Za Planetu radosti đotiš konsultant, Marina Petković

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar