Svrha današnjeg dana je "ne mislimo puno o životu, već ga živimo"

Svrha današnjeg dana je “ne mislimo puno o životu, već ga živimo”

Kada smo povređeni povećava se nemir u galaksiji. Tada širimo oko sebe i na ljude koji nas okružuju negativnosti. Mi smo rođeni da donesemo ispunjenje drugima. Ne bi trebalo da se osećamo loše zbog bilo čega, niti zbog bilo koga na svetu. I niko ne može da nas učini nesrećnim, osim ako mu mi sami to ne dozvolimo. Današnji dan nosi energiju Gurua ili Jupitera koji nas uči toleranciji, mudrosti i poštovanju osećaja drugih. Ali i o poštovanju sebe.

Trebamo da imamo u vidu da je svaki čovek u pravu iz svog aspekta viđenja sveta. Svako ima pravo da ima sopstveni ugao posmatranja. I mi imamo svoj ugao viđenja. Razlike u mišljenju ne bi trebalo da vređaju naša osećanja. I zašto bi? Svako ima prava da živi svoj život onako kako najbolje zna i ume. Naravno pod uslovom da ne ugrožava druge ljude.

A osnova efikasnosti je prirodnost. Ako se čovek pretvara da je nešto drugo, on gubi šarm prirodnosti. I akumulira stres. Mi ne treba da mislimo puno o životu, mi treba da ga ŽIVIMO. Mi ne treba da razmišljamo puno o nama, mi ne treba da razmišljamo puno o drugima. Samo se ponašajmo prirodno.

A nikad ne dozvolimo sebi da živimo život na osnovu primedbi drugih ljudi. Dovoljno je to što smo prirodno od pomoći drugima. A drugi nek misle šta god žele, to je njihova stvar. I njihov život.

Svako treba da bude radost sebi, svojoj porodici i celom svetu. Svako je sposoban da širi Božanski sjaj kroz kreaciju. Ne trošimo svoj život na neke bespotrebne stvar, već živimo onako kako mislimo da je najbolje. I uvek širimo sreću, mir i radost življenja.

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar