Svrha današnjeg dana je "Blagoslovi na našem putu"

Svrha današnjeg dana je "Blagoslovi na našem putu"

Naš Tvorac zna šta radi; zna zašto nekome daje svoje darove,a drugome ne. A svako od nas ima blagoslove u svom životu. Samo ih uzima zdravo za gotovo. Božja Milost se ne može dobiti “na silu”, to je milost za dobro svetu. To je blagoslov zbog naših ranijih zasluga. Za dobro svih. Nikoga ne treba požurivati, vući, niti buditi - ako nije spreman za to. Svako ima svoje vreme duhovnog buđenja. Poštujte to. Slobodnu volju druge osobe.

Današnjim danom vlada Jupiter koji pokazuje blagoslov Boga, Tvorca u našem čartu. A Bog za svakog pojedinca ima svoj plan, poziv i vreme. Pravi Učitelj će vas uvek vraćati Sebi, unutra. Probuditi Svetlo i Ljubav u Vama. I usmeriti Vas na Pravi Put koji je namenjen samo vama. A znamo da duhovni rast i razvoj nije uvek ni lak, ni jednostavan. To je put kojim se ređe ide. To je put koji donosi veliku promenu i velike blagoslove, ali nakon transformacija kroz koje treba da prođemo. Svako pojedinačno.

I nema tu žurbe. Sve ide svojim tokom. Strpljenje je zaboravljena duhovna tehnika... Zastanite, gledajte, osluškujte, osetite... I tek nakon toga donesite nove odluke .. Birajte i ne žurite, život nije takmičenje. Život nije borba.. Maloj semenki treba vremena da poraste u biljku. Treba joj još i toplina, nega, briga i ljubav.. Tako je i sa vašim željama.

Stvari treba posmatrati mudro. I poslagati prioritete u svojoj glavi. I razmislite - ako Bog nešto ne da nekoj osobi, a ta osoba je sve učinila da to dobije, upitajte se – zašto joj nije dao? Možda je osobu spasio od nekog većeg zla.Treba verovati. To zovemo vera. Verujemo u ono što dobijemo. Uradimo sve što treba i ako nešto ne dobijemo, poverujemo da je to najbolje za nas. Jer naš Tvorac zna šta je najbolje. Verujmo mu.

 

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar