Svrha današnjeg dana je „usklađenost sa Prirodom“

Svrha današnjeg dana je „usklađenost sa Prirodom“

Današnjim danom vlada Mars, čiji je glavni moto “život je borba”. Ako nema napetosti, borbe, adrenalina - bude mu dosadno... Kad nešto naumi udaraće “glavom o zid“ da bi to dobio... Ali da je to zaista pravi put? I šta ako nije pravo vreme za to? Tada, ma koliko da se trudimo, rezultat neće doći. Dete od sedam godina ne može upravljati helikopterom, ma koliko to želelo, ma koliko se ljutilo i negodovalo... I baš zato trebamo doći u usklađenost sa Univerzumom i tokom vremena, jer nam ono spontano donosi sve ono što želimo.

Kakav je osećaj biti u skladu sa Prirodom?

To je isti osećaj kao kada plutamo na leđima na morskoj površini i puštamo da nas talasi i morske struje lagano nose. I opušteni - prilagođavamo se, usklađujemo se sa strujama...Ako se opremo, ako osećamo napetost, ako se odupiremo vodi ili ako se ne možemo opustiti – tada ćemo plako krenuti da tonemo i nećemo moći da se održimo na površini.

Ali ako povežemo sa morem, ako se se prepustimo moru - more će nas podržavati i mi ćemo lako i nenaporno plutati. To je taj dubok osećaj poverenja i mira... i prihvatanja svega onako kako dolazi... Kad znamo da nema razloga za brigu i kad znamo da ćemo se snaći u bilo kojoj situaciji. Ma šta da se dogodi. Kad imamo duboko poverenja u sebe i svoje sposobnosti.

Ovo je isti osećaj koji imamo kada smo u skladu sa Prirodom

Tada nam se sva vrata otvaraju, za nas je sve moguće i uspevamo sve što smo zamislili. Tada smo u skladu sa Prirodnim zakonima, spontano donosimo ispravne odluke i biramo pravi put za nas. Danas je odličan dan da se uskladimo sa Prirodom da je pratimo, da joj verujemo i da se prepustimo...

I da otvorenih ruku dočekamo sve one predivne stvari koje ima za nas!

 

Za Planetu radosti Marina Petkovic, Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar