Pozornica

Svrha današnjeg dana je „naša uloga na pozornici života“

Svi smo mi glumci na Pozornici Života, koji oblače razne kostime i imaju uloge u mnogim predstavama života. Nekom smo dete, nekom roditelj, šef, biznismen, partner, prijatelj  itd. Samo se desi da nekad se toliko identifikujemo sa određenim kostimom i likom, da zaboravimo ono što je najvažnije u životu...

 

Svakog dana treba da uradite nešto kako biste ostvarili Kosmički Plan zbog kojeg ste i poslati ovde. Mnogi ljudi su nesrećni jer zaboravljaju da usaglase svoje naučene obaveze sa zahtevima Kosmičkog Plana. Kosmički plan kaže da, želite li da u duši budete zadovoljni, vaša sreća treba da uključuje i sreću drugih. Posebno onih koji imaju manje nego vi, ili koji su manje srećni nego vi. Današnjim danom vlada Budha ili Merkur, koji je Mitra (prijatelj) svih, koji (ako je dobro smešten i nema uticaja malefika) pomaže svima i svakom želi dobro.

 

Svakog dana (ili kad god ste u prilici) trudite se da uzdignete one koji su fizički ili duhovno “pali”, kao što biste pomogli sebi ili svojoj porodici. Ako krenete tako da radite u skladu sa Božijim/prirodnim/univerzalnim zakonima, umesto da živite na stari sebičan način, znaćete da svoju ulogu na pozornici života (ma kako ona bila “mala”), igrate dobro. I da je Reditelj Svih Sudbina zadovoljan. Osetićete  to u svom srcu. 

 

I upamtite: vaša uloga, ma koliko bila “mala”, jednako je važna kao i najveće uloge, da bi predstava “Životi Duša” na Pozornici Života bila uspešna. I ne postoje “male” već  - dobro odigrane ili loše odigrane uloge.

Bolje da i manje zarađujete i da budete zadovoljni time, živeći jednostavno i oživljavajući svoje ideale, nego da živite sa mnogo novca i sa brigama bez kraja.

Ne dozvolite nikad da ono što vi posedujete poseduje vas, niti da beznačajne sitnice i aveti briga svakodnevnog života poremete smirenost vašeg srca...

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar