Svrha današnjeg dana je „moć naših emocija i misli“.

Svrha današnjeg dana je „moć naših emocija i misli“

Japanski naučni tim, predvođen sa dr Masaru Emotom, je istraživao da li našim mislima možemo da utičemo na ono što nas okružuje. I dokazali su da svojim mislima i osjećajima direktno utičemo na strukturu molekula vode. Oni su čak prvi uspeli i da naprave slike kristala vode, koji su bili izloženi različitim vrstama vibracija. Danas je ponedeljak, dan Ćandre (Meseca). Ćandra predstavlja emocije i predsedava Đala tattvom (vodenim elementom).

Kad je voda bila izložena rečima “mir”, “ljubav”, “sreća”, “radost” ona je imala molekule pravilnih, savršenih i prelepih oblika. A ona tečnost koja je bila izložena negativnim mislima/vibracijama ( poput “mržnja”, “ljutnja” , “tuga” itd) sastojala od deformisanih molekula. A upravo najlepši i najprecizniji kristal su oblikovale reči “ljubav” i “zahvalnost”. Kao da se i sama voda radovala i slavila stvorivši rascvetali cvet :).

Više od 70-80% našeg tela čini tečnost. Ako naše misli, reči i emocije mogu uticati na molekule vode i ako mogu menjati sastav vode, možete li zamislite šta pozitivne emocije a posebno ljubav, mir i zahvalnost mogu učiniti za zdravlje našeg tela? Šta mogu da učine za našeg sagovornika? A tek koliko mržnjom i negativnim emocijama možemo MOŽDA nauditi drugima, ali sigurno ćemo nauditi SEBI.

I zašto je toliko važno šta ćemo u toku dana misliti, kako ćemo reagovati. I koliko je bitno da li nosimo u sebi mir i ljubav ili pak loše misli o drugima koje nam samo mogu štetiti… Šta ćete izabrati?

Danas je savršen dan da krenemo da isceljujemo i sebe i druge - emitujući mir, radost, ljubav i zahvalnost!

 

Za Planetu radosti Marina Petković ,đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar