Vedska Reci

Svrha današnjeg dana je „ obratimo pažnju na ono šta izgovaramo“

Svrha današnjeg dana je „ obratimo pažnju na ono šta izgovaramo“

Nekad nam se desi da ne razmišljajući mnogo izgovorimo puno toga lošeg, često u vezi sebe. Naš podsvesni um ne razlikuje istinu od laži, niti ispravno od pogrešnog.

Nikad ne treba da kažete “baš sam glup/a”. Ne govorite da ste nesposobni, da vam ništa ne ide od ruke, da ste neuspešni, da nikad nećete moći nešto da naučite i slično. Podsvesni um to prihvati. I posle nekog vremena počinjete tako i da se osećaćate i ponašate. Počinjete da verujete u ono što izgovarate. Nemojte se šaliti sa tim stvarima. Ne omaložavajte sebe i ne pravite prezrive primedbe o životu, jer to vam neće doneti ništa dobro. Današnjim danom vlada Merkur ili Budha koji upravlja govorom i rečima koje izgovaramo o sebi ili drugima.

Jedno smo sa celinom života. Zato obratimo pažnju na ono što izgovaramo, mislimo i radimo. Korigujmo sebe. Ispravimo ono što nije dobro ko nas. Mi smo u dubini svoje duše čista svetlost. Čista energija. Nekad dođemo na ovu planetu i sakrijemo svoju svetlost, zaboravimo na nju, ali ona uvek postoji. Kad se oslobodimo svih ograničenja, kad spoznamo pravu lepotu svog bića, zasvetlećemo kao najsjajniji dragulj. Mi smo ljubavi. Mi smo Svetlost. Dozvolimo mu da sija!

Đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar