Svrha današnjeg dana je “suočite se I oslobodite se”

Svrha današnjeg dana je “suočite se I oslobodite se”

Današnjim danom pored Saturna, vlada i Rahu (severni mesečev čvor) koji pokazuje sve vrste strahova. Strah je povezan sa nečim što ne radite, a želeli biste to da radite. Plašite se da li će vas drugi prihvatiti, čuđenja, reakcije drugih I slično. Strah vas blokira i odvaja od vaše celine. Kad god ste uplašeni, niste u središtu svoga bića. A središte vašeg bića je čista ljubav. Ona je često dobro skrivena iza bedema koji ste izgradili oko sebe da se zaštitite.

Svako se plaši ponekad i to je normalno. Nije dobro ako on preovlada i postane vodilja vašeg života. Znajte da uvek imate izbor da se suočite sa svojim strahom i da radite na njemu. Kada budete imali hrabrosti da zakoračite u svoj strah, onda će krenuti da se dešava proces isceljivanja. Jer da biste pobedili taj svoj strah, treba da uradite upravo ono čega se plašite. Oslobodite se! Makar vam i klecala kolena, srce tuklo , a vi drhtali – napravite taj prvi korak i suočite se! Ovo se I meni često dešavalo. I primetila sam da je obično ta situacija ili nestala ili se rešila sama od sebe. Jer kad je čovek čvrsto rešen da uradi ono čega se boji, nekad to ni ne mora da uradi. I sve kreće od “malih koraka”. I manjih strahova. Na onim većim, moramo više da radimo na sebi.

Gde god da postoji strah, tu je odsustvo ljubavi. A to je znak da ste u tom područu u suprotnosti sa svojom istinom. Najteži deo za učenje je ljubav prema sebi. A ona dolazi od načina života - da sebe nikad ne izdate I da živite u skladu sa svojom istinom. A da biste našli istinu u svakoj situaciji i da biste odgovorili ljubavlju u svakoj situaciji treba da u sebi razvijete VERU. Veru u sebe. Veru u duhovni zakon I da se sve odvija savršeno. Veru u jedinstvo univerzuma I u zakone prirode. Veru da - šta god se desi u vašem životu, da ćete to umeti da rešite. Ljubavlju i Istinom...

 

Za Planetu radosti Marina petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar