Svrha današnjeg dana je “slušajte svoju intuiciju”

Svrha današnjeg dana je “slušajte svoju intuiciju”

Mnogi ljudi su naučili kako da koriste svoju intuiciju koja im pomaže u svakodnevici. Najvažnije je da "osvestite" ono što osećate I da prestanete da radite suprotno od toga. Ja lično, kad god nisam “poslušala” svoj osećaj uvek sam napravila grešku … (Sada više to ne radim, naučila sam lekciju..). Današnjim danom pored Marsa, vlada i Ketu tj južni mesečev čvor. Ketu ima puno značenja: pored ostalog pokazuje inuticiju, i on oseća sve one energije koje su za nas nevidljive.

Jedan od načina kako da koristite inuticiju je da upitate sebe “Da li osećam da je ovo dobro za mene?”. Ne tražite nikakva objašnjenja, dovoljno je da imate dobar ili loš osećaj. Ako se ipak dvoumite, pomislite prvo na jednu, pa onda na drugu opciju. I pratite kako se osećate u vezi sa prvom, a kako u vezi sa drugom mogućnošću. I koji je osećaj od ta dva, bolji.

Ako osećate da želite da odete odatle; da vam se ne sviđa (neko mesto ili neka ideja); ako osećate da nešto nije u redu: ili osećate težinu, da nešto deluje kao “teret”, (teško je I komplikovano) - onda vam vaša intuicija govori da to nešto ne treba da uradite. Onda jednostavno otkažite ili odložite celu stvar, sad nije pogodan trenutak za to. Pomerite za neki kasniji period (ili potpuno odustanite od toga).

Ako pak osećate lakoću, radost I sreću kada pomislite na pitanje; imate osećaj da vam se to sviđa; ako sve s lakoćom; sve je jednostavno; spolja se stalno “otvaraju nova vrata” I pojavljuju se nitkud mogućnosti koje su vam potrebne - vaša intuicija govori da je dobar trenutak za to što želite. Samo nastavite u tom pravcu.

Ovo možete koristiti u bilo kojoj situaciji: kad sretnete neku novu osobu, kada idete na razgovor za novo radno mesto, ili idete da vidite novi prostor koji želite da iznajmite za sebe itd mogućnosti je bezbroj… Svi odgovori su u vama, samo treba da naučite kako da ih “čujete”… A kad se uskladite sami sa sobom, videćete kako će kvalitet vašeg život početi da menja na bolje.

Koliko često VI koristite svoju intuiciju?

 

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar