Svrha današnjeg dana je “komunikacija i razmena energije”

Svrha današnjeg dana je “komunikacija i razmena energije”

Posle razgovora s nekim često se osetimo da nemamo energiju. Za to mnogi odgovornim smatraju druge tkzv kradljivce energije (energetske ,,vampire,,), ali tu uopšte nije reć o krađi već o dobrovoljnom davanju energije. Često se to dešava sa nama bliskim osobama, koji se iz nekog razloga zalepe za naš um.

Isto se dešava i kada vas savladaju negativne emcoije poput besa, straha, ljubomore i dr. Čak i kad taj osećaj prođe, u vašem energetsko telo ostaju razni “astralni ostaci”, koji nastavljaju da se hrane vašom energijom. Pod ovim “astralnim ostacima”podrazumevam vaše loše misli, osećanjima, mržnju, zlobu, neopraštanje itd. A ukoliko zadržavate neke osobe u svom energetskom polju, u mislima ili emocijama, vi tim osobama predajete energiju. Današnjim danom vlada Budha ili Merkur koji je naš govor i komunikacija s drugima. Jako je bitno šta izgovaramo, jer naše reči koje mogu da nekog rane, povrede ili da izleče i da blagosljaju...

Loše razmišljanje o nekoj osobi ili još gore ogovaranje izvlači iz vas dragocenu energiju. Mnogi su se pitali zašto nije lepo i dobro ogovarati, pa evo vam zašto. Znači ako kopate po nečijem životu vi stvarate sebi isti model događanja i ponašanja koji osuđujete. Ako nekoga smatrate lošom osobom ili negativcem, treba što manje da mislite i raspravljate o toj osobi. Ne ulazite u crne i tamne frekvencije koje vas vuku “dole”. Zavisnost je loš obrazac. Kao npr ljubomora. Ljubav je izvor životne energije, a ljubomora je gubitak ili curenje energije. Bilo koja veza može biti zdrava i uspešna jedino ako obe osobe zadrže nivo samosvesti i nezavisnosti. Kada imate energiju, vi ste bogati.

U komunikaciji s drugima zadržite svoj mir i sačuvajte energiju. Nikad ne možete da znate šta neko nosi u sebi, i kakve nisko-frekvente vibracije ima. Zato ne ogovarajte i ne pričajte o osobama koje vam nisu drage, s kojima ne želite da delite svoju energiju, jer time otvarate svoje energetske kanale i povezujete se energetski sa tom osobom. Negativna energija nije loša, samo od nas zavisi kako ćemo je transformisati i šta ćemo gajiti i stvoriti od nje. Mnogi ne uspeju da se izbore i očiste. Jedno je sigurno - dok čistite sebe kroz ljubav i višu svest vi ujedno činite dobro bliskim osobama koje od vas umesto otrova, udišu najleše mirise ljubavi i počinju da uče od vas. Budite čista izvorska voda. Volite . Opraštajte. Budite zahvalni. I ne brinite o ostalom.

 

Za Planetu radosti Marina Petković, đotiš konsultant

https://www.facebook.com/vedskaastrodjotis

 

 

Postavi komentar

Postavi komentar