Andjeli

Pozdrav od anđela

Moj najbolji prijatelj i ja delimo slična interesovanja, imamo fantastičnih tema za razgovor, istražujemo sebe i duhovnost na svim nivoima tako da su susreti sa njim za mene uvek inspirativni i osvešćujući. Jedne junske večeri, pre dve godine, poveli smo priču o anđelima.

U tom trenutku nismo dovoljno ni on ni ja vladali tematikom, ali smo konstatovali da verujemo da postoji anđeo čuvar uz svakoga od nas, da postoji poverenje u nešto više, u životni proces i da je prisustvo anđela u našem životu zapravo moguće. Ja u anđele verujem od kada je moj otac otišao. Pominjala sam mu znakove kraj puta koje sam doživela kao anđeoske. Potom smo razgovarali o sinhronicitetima uopšte i o tome da kada se prepustimo toku života i ukažemo poverenje, Univerzum nas jednostavno svakodnevno obasipa ljubavlju i čudima. Kako predivno veče! Kada sam ga ispratila i spremila se za spavanje, uzela sam telefon da podesim alarm. I umesto da se prepustim večernjoj meditaciji, otvorila sam facebook stranicu da pročitam možda još nešto lepo. Moje oduševljenje i čuđenje vam ne mogu opisati. Prvi članak koji se pojavio kada sam ušla na news feed svog profila nosio je naslov ’’ Da li verujete u anđele? Evo kako da prepoznate da vam se obraćaju’’

Heeej, pa jeste li moguće? Samo desetak minuta pre toga sam o tome razmišljala i komentarisala sa prijateljem! Pa ovo je neverovatno! Ovakva slučajnost nije moguća! Odjednom me preplavio osećaj zahvalnosti i ljubavi! Prosledila sam mu članak i verujem i u njemu probudila osećaj da je život čarolija, ako to odaberemo tako videti. Wow!

Zaspala sam sa blaženim osmehom na licu. Kada sam se trgla te noći, videla sam da je i dalje mrak. Moje dete je mirno spavalo pored mene. Imala sam potrebu da pogledam koliko ima sati. 4:44! Molim??? Ovo je magično! Fenomenalno! Vrištalo je moje biće od radosti i ljubavi! Hej, oni se meni obraćaju! Žele da pohvale moju otvorenost za znakove kraj puta. Čisto da bih bila još svesnija  čarolije, pogledala sam na internetu značenje niza broja 4! Anđeli vam mašu i govore da su tu! I evo, u ovom trenutku je 14.44 na satu kompjutera! Hvala, hvala, hvala!

Ponovo sam se uspavala i kako prave čarolije ne prestaju u ponoć, već traju čitav život, usnila sam neobičan san. U snu mi se stidljivo obratio moj anđeo čuvar i pogledao me je nežnim dečačkim očima i rekao:

‘’Ovo je tvoj kamen- opsidijan.’’ U tom trenutku je ispržio šaku i jasno sam videla crni pegavi kamen. Probudila sam se pod snažnim utiskom. Ovo je bio gotovo vizionarski san. Nije imao scenografiju sna, nije ličilo na moja prethodna iskustva. Zapisala sam ime kamena, koje do tada svesno nisam čula i potražila sliku na internetu. Na prvoj fotografiji koja je izašla u pretrazi bio je upravo kamen iz mog sna! Isti takav! Taj Kristal postoji i izgleda isto kao u mom snu! Wow! Potražila sam ga kasnije u prodavnici kristala i kupila jedan mali. Stariju Italijanku sam razumela da služi za pražnjenje osećaja besa i za punjenje pozitivnom pokretakčkom energijom, u zavisnosti od toga u kojoj ga ruci držimo. Sjajno! Još jedan kamenčić u mojoj kolekciji!

 

Ovaj niz događaja,  razmišljanja, potvrda i neverovatni znakovi ,u meni su probudili poniznu zahvalnost i ogromnu ljubav i osećaj poverenja u život, Boga i Univerzum! Hvala, hvala, hvala!

Ovo je bio samo početak mog otvaranja za čuda i veličanstvene nagrade Univerzuma… Danas, dve ipo godine nakon prvih spoznaja,  duboko u sebi znam da anđeli postoje. Oni me i dalje obasipaju  divnim potvrdama i umiruju kada mi je to potrebno. Hvala, hvala, hvala!

***Brojčani niz 444 znači da su anđeli sa vama. To je utešni podsetnik od nebeskih Bića, koji vas uverava da su vaše molitve saslušane i uslišene, kao i da vam stiže potrebna pomoć, da ste sigurni i zaštićeni od Stvoritelja. Anđeli su uvek uz vas i upravo vam se javljaju.

 

Voli vas Vera

Komentari

Postavi komentar Prikaži komentare

I’d must examine with you here. Which is not something I often do! I take pleasure in studying a publish that can make people think. Additionally, thanks for allowing me to remark! http://hellowh983mm.com

Postavi komentar