Izlečite svoje telo tako što ćete mu pričati

Izlečite svoje telo tako što ćete mu pričati. Zvuči li vam to moguće? Šta ako može da pomogne ovakav pristup ozdravljenju. Sve pred nama ozdravlja kada je voljeno. Obraćanjem pažnje na telo, vi sebi poručujete da volite sve delove svog tela. Kvantna fizika dokazala je da se ponašanje energije objekata menja ukoliko počnemo da objekat posmatramo. Iz tog možemo doneti zaključak da bismo dodavanjem posebne pažnje telu mogli izvršiti uticaj na njegovu promenu, na ozdravljenje.
Kada svakog dana osećate tegobe svoje hronične bolesti, i pokušali ste različite metode lečenja bez uspeha, logično je da ćete tražiti alternativne metode lečenja. Šta ako je jedna od tih metoda obraćanje sopstvenom telu? Šta ako bi vam neko rekao da svaki deo vašeg tela ima sopstvenu dušu i svest i da možete da im pričate? Izlečite ga svojom pažnjom i ljubavlju.
Sve više ljudi otkriva da su sposobni da izleče svoje fizičke povrede i invalidnost tako što imaju duboku, iz srca konverzaciju sa svojim ćelijama u meditativnom stanju. 
Ovaj proces komunikacije se sastoji od tri ključna koraka koji nam pomažu da ostvarimo saradnju sa svojim telom: 
 
  1. Pristupite  komunikaciji sa svojim telom iz dela sebe koji poseduje iskreno saosećanje, prepoznajući da telo poseduje ćelije koje su svesne i imaju svoje emocije
  2. Ostvarite poverenje tako što ćete pričati da želite da vi i vaše telo sarađuje kako bi prevazišlo bolest ili bol.
  3. Dopustite da konverzacija teče tako što ćete imati različite misli i ideje koje bude spontane emocije.
 
 
Praktikovanje meditacije koje uključuje ove tehnike i ideje vodilje će usaglasiti vaš um sa univerzalnim energetskim poljem koji održava sav život. 
Onog momenta kada je vaš um na frekvenciji ovog polja, možete njegovu energiju fokusirati na isceljenje i energija isceljenja će povezati telo sa svesnim umom.Iskusite svoju živu kreativnu energiju isceljenja, napravite savezničku saradnju vašeg tela i uma koristeći živu univerzalnu energiju. 
Možete takođe pročitati šta čuvena Lujza Hej kaže o uzrocima vaših zdravstvenih problema i koje  afrimacije za izlečenje ona savetuje. Postoji na internetu lista bolesti i njenih uzroka, preuzeti iz knjige ’’Izlečite vaše telo’’, a toplo preporučujemo knjigu ’’Sve je dobro’’, koju je Lujza Hej pisala u saradnji sa Monalizom Šulc.
 
Voli vas vaša Planeta radosti
 
Postavi komentar

Postavi komentar